Baby & kids

Unieke baby & kids items in jouw zaak? Onze favoriete merken en exposanten

Het kan overweldigend zijn als retailer om je weg te vinden in het groot aanbod van merken dat er beschikbaar is op de markt. Bovendien wil je een up to date assortiment dat mee is met de laatste trends aanbieden aan je klanten. Daarom inspireren we je graag met enkele baby & kids merken die hierop inspelen. Maak het verschil in jouw winkel of webshop met deze merken! Your clients will love you!

Baby & kids departement

Frenchflair

Onze nieuwe exposant Frenchflair “has it all”. Van unieke tutjes, tot drink- en eetgerei, badartikelen, speelgoed, accessoires en veel meer. De behoeftes van de ouders en hun kleintjes staan centraal, dus ze gaan steeds op zoek naar innovatieve en kwalitatieve producten. 

Frenchflair
frenchflair trademart

Oli & Carol

Geef je klanten tips & tricks bij het doorkomen van de eerste tandjes van hun kind en pak uit met de unieke bijtringen van Oli & Carol. Het is een ecologisch merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van trendy speelgoed voor kinderen. Handgemaakt, uit 100% natuurlijke grondstoffen en zonder het gebruik van plastiek. Helemaal childproof en veilig voor de kleintjes van jouw klanten! 

Oli & Carol
oli & carol trademart

Lorena canals

De mooiste baby- en kinderkamers kan je aanbieden dankzij het merk Lorena Canals. Van wasbare tapijten, zachte kussen, tot schattige poefs. Hun belofte: vakmanschap, natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit, en nog veel meer. Loop dit decoratiemerk niet mis tijdens het inkopen bij onze groothandel decoratie. 

Lorena Canals
lorena canals trademart

Jollein

Op zoek naar een uitgebreid aanbod in textiel, gemaakt met liefde? Dan is het merk Jollein de perfecte toevoeging aan jouw collectie. Dutch Design met een persoonlijke touch. Van de coolste slabbetjes, zachte badjassen tot must have rugzakjes. Je klanten zullen niet weten wat eerst te kopen voor hun kleine spruit. 

Jollein
jollein trademart

Label label

Trendy kleuren, milieubewuste materiaalkeuzes, duurzaamheid… Het houten speelgoed van Label en label heeft het allemaal! Het is niet alleen ecologisch, maar het gaat ook vele langer mee en is veiliger dan plastiek speelgoed. Wacht niet langer met het inkopen van deze collectie voor jouw zaak. 

Label label
label label trademart

Baby bites

De coolste slaapzakken kan je bij het merk Baby bites vinden! Hun succes? De collecties zijn origineel, grappig, kwalitatief en functioneel. Handgemaakt in Spanje & Portugal en beschikbaar in de vrolijkste kleurtjes. Een must have brand voor jouw winkel of webshop. 

Baby bites
baby bites trademart

Bo Jungle

Het Belgisch merk, Bo Jungle, heeft een super uitgebreid gamma voor het grootbrengen van de allerkleinsten. Alles voor tafelen, op stap gaan, spelen… en veel meer. Hun mooi design, innovatieve en vooral kwalitatieve producten zullen het leven van je klanten heel wat aangenamer maken.  

Bo Jungle
bo jungle trademart

Liena by La Petite Rooze

Een collectie waar jij en je klanten geen neen kunnen tegen zeggen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Liena by La Petite Rooze. Alles wordt met de hand vervaardigd in eigen Belgisch atelier, steeds met kwaliteitsvolle materialen. Sla dit merk niet over bij je bezoek aan de kinderkleding groothandel! 

Liena by La Petite Rooze
liena by la petite rooze trademart

Latest stories

speelgoed groothandel jouetes grossiste
Baby & kids

Groothandel buitenspeelgoed voor jouw winkel

Heb jij je klanten al eens horen klagen dat hun kinderen niet meer buiten willen spelen? Dat is een hardnekkig fabeltje. Kinderen zijn van nature echte speelvogels, je moet hen enkel weten te verleiden met het juiste speelgoed.

Baby & kids

De nieuwste duurzame trends voor baby & kids

Wil jij graag meer duurzaam speelgoed, duurzame babyartikelen of duurzame kinderkleding inkopen, maar weet je niet welke exposanten in je groothandel dit aanbieden? Volg de gids.