Supplies & services

Winkelier zijn betekent zoveel meer dan de juiste collecties uitkiezen en je klanten adviseren. Ontdek onze retailpartners en hun waaier aan diensten, specifiek ontwikkeld voor detailhandelaars.

Kassa & stock
Winkelbenodigdheden
Inkoopgroeperingen
Verpakkingsmaterialen
Geurmarketing
Winkelinrichting

Ondersteuning voor de winkelier, op alle vlakken

Door de jaren heen kwamen heel wat retailpartners zich op Trademart vestigen. Deze aanbieders zitten verspreid in het gebouw en op deze manier verbinden wij graag deze services met onze retailers.

Onze exposanten gespecialiseerd in services bieden onder andere verpakkingsmaterialen, geurmarketing, etalagemateriaal en nog veel meer.

Ontdek alle supplies & services exposanten

Kassa & Stock

De exposanten gespecialiseerd in kassa & stock zullen je altijd met open armen ontvangen en je bijstaan met alles i.v.m etikettering, inventarisering en allerlei kassa-en softwaresystemen.

Winkel- en showroombenodigdheden

Trademart is er om jou te helpen bij het vinden van allerlei benodigdheden om jouw boetiek in te richten: van etalagepoppen en kledinghoezen tot geschenkpapier, verpakkingsmateriaal en gepersonaliseerde draagtassen. Je vindt het er allemaal.

Inkoopgroeperingen

Wil je sterker in jouw schoenen staan bij het inkopen? Heb je behoefte aan support op gebied van marketing, digitale services of ben je op zoek naar marktgerelateerde informatie? Neem dan zeker contact op met enkele inkoopgroeperingen die hier gehuisvest zijn. Ze helpen je graag verder.