Home & living

Ga voor sfeer in jouw zaak met buitenverlichting

home & living buitenverlichting lumiere outdoor lights trademarthome & living buitenverlichting lumiere outdoor lights trademart

Buitenverlichting is niet alleen functioneel, het kan ook zorgen voor sfeer en decoratie. Of je nu een winkel of webshop hebt, interieurdesigner of horeca uitbater bent, buitenverlichting kan een mooie toevoeging zijn aan jouw zaak!

Ontdek alle exposanten

Buitenlampen als uitbreiding van jouw assortiment

Als retail professional is het belangrijk om jouw aanbod te onderscheiden van de concurrentie. Het toevoegen van buitenverlichting kan een mooie extra zijn voor jouw klanten, en kan tevens een uitbreiding zijn van jouw assortiment. Als groothandel in buitenverlichting kan je op het home & living &go departement van Trademart een uitgebreid aanbod aan buitenverlichting vinden bij onder andere exposanten Bubalou en Cotton Ball Lights BV.

Bubalou

Bubalou is een exposant die bekend staat om hun mooie en duurzame buitenverlichting. Het assortiment bestaat uit diverse soorten verlichting zoals wandlampen, lantaarns en staande lampen. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Door de mooie designs zijn de producten van Bubalou ook perfect ter decoratie van jouw eigen zaak.

bubalou home & living &go trademart

Pak uit met de Bubalou Belly als eyecatcher in jouw collectie. Inspireer je klanten met de multifunctionaliteit van het product. Hij staat mooi op de tafel, naast de bank, hangend in een boom of onder je parasol. De multicolour lamp zorgt altijd en overal voor de juiste sfeerverlichting.

Cotton Ball Lights BV

Cotton Ball Lights BV biedt een heel ander soort buitenverlichting aan. Het assortiment bestaat namelijk uit lichtslingers met katoenen balletjes in verschillende kleuren en maten. Deze Cotton Ball lichtslingers voor buiten geven een speelse en gezellige sfeer en zijn perfect om bijvoorbeeld langs het terras te hangen of in bomen te plaatsen. Het is een goede manier om een gezellige sfeer te creëren in je zaak of in de tuinen van jouw klanten.

cotton ball lights bv home & living &go trademart

Ook voor patio verlichting kan je terecht bij Cotton Ball Lights BV. Deze verlichting heeft de kracht om elke buitenruimte om te toveren tot een gezellige en uitnodigende oase. Het is geen wonder dat deze trend steeds populairder wordt! Ook ideaal om het terras van jouw horecazaak mee aan te kleden.

Jouw groothandel in decoratie en duurzame tuinartikelen

Bij jouw groothandel in decoratie kun je steeds terecht voor verschillende soorten tuinverlichting en buitenlampen. Van LED-verlichting, staande lampen, wandlampen tot speelse lichtslingers, er is voor elk wat wils. Door deze buitenverlichting toe te voegen aan jouw assortiment kun je je klanten nog beter bedienen en zorgen voor een mooie toevoeging aan jouw winkel of webshop.

Bezoek home & living &go en ontdek meer dan 150.000 decoratie producten. Allemaal op voorraad, meteen mee te nemen en door te verkopen of te gebruiken in jouw zaak. Elk weekdag geopend van 10:00-18:00 en op zondag van 10:00-16:00.

Meer over home & living &go

Latest stories

home & living duurzaam eco sustainable trademart
Home & living

De nieuwste duurzame trends voor home deco

Wil jij je klanten de nieuwste duurzame trends voor home deco aanbieden? We vertellen je waar je op moet letten bij de inkoop van je decoratie artikelen voor je winkel of webshop.